Изпрати запитване

Актуално

24.08.2023

Възможностите за кандидатстване по програмите за земеделието през 2023 и 2024 ще представи Сибола

Добрички панаир европейски програми земеделие 2023

Европейските програми в земеделието 2023 - възможности за кандидатстване за земеделска техника


В рамките на XXXI-то изложение „Селското стопанство и всичко за него“, организирано от Добрички Панаир АД, консултантска компания Сибола кани земеделски производители, агрономи, предприемачи на информационна среща за европейските програми в земеделието 2023  „Земеделието в Плана за възстановяване и устойчивост - НПВУ и Новата Обща селскостопанска политика - ОСП“.

В рамките на събитието, участниците ще имат възможност да научат за възможности за финансиране предлагани в НПВУ и Стратегическия план, включително инвестиции в технологична и екологична модернизация и ефективно управление на води в земеделските стопанства. Модернизацията на земеделска техника и инвестициите в напояване ще бъдат анализирани подробно за гостите на панаира и доставчиците на техника, изложители на Панаира в Добрич.

Ще бъдат обяснени бъдещи интервенции и подпомагане по Стратегическия план за земеделски стопани и други участници в селскостопанския сектор. Ще бъдат разгледани възможностите за кандидатстване за земеделска техника и оборудване за животновъдството.
Организатор на събитието е Европа Директно Добрич. Лектор на събитието ще бъде Димитър Манов, управител на консултантската фирма Сибола, който е изтъкнат експерт в областта на европейските проекти свързани със земеделието, агробизнеса, индустрията и присъства активно в публични дискусии, свързани с качеството на управление на европейските фондове и се счита за авторитет в областта.

Дата и място:

  • 30 август 2023 г.
  • Час: 11:30
  • Място: Открита площ, щанд Европа Директно Добрич срещу входа на зала „Добротица“ – СК „ПРОСТОР“, Добрич


Запитване към Сибола

Изпрати