Изпрати запитване

Актуално

12.01.2024

Програми за финансиране на малък бизнес дават до 150 000 през 2024

Програми за финаниране на малък бизнес по ПКИП

Европейска програма за малък бизнес, проектите ще получат до 150 000 лв. финансиране по процедурата за подкрепа за семейните предприятия, предприятията от творческите индустрии и занаятите


За първи път предстои процедура за европейско финансиране на проекти за малък бизнес по линия на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ (ПКИП), която е към Министерството на иновациите и растежа.

Субсидия между 25 000 лв. и 150 000 лв. ще получат семейни фирми и такива от творческите индустрии и занаятите. Изискването за семейни фирми се покрива при участие на поне двама души от семейството в собствеността и управлението. Целта е повишаване на производствения капацитет чрез проекти за модернизиране на оборудването на малък и семеен бизнес.

Допустимите разходи ще са насочени към придобиване на машини, съоръжения, оборудване и софтуер, свързани с производствените цели на предприятията. 

Европейски програми за финансиране на малък бизнес


За повече информация и кандидатстване с европейски проект за малък и семеен бизнес, се обръщайте към консултантите на Сибола:

Е-mail: info@cibolabg.com
Телефон за контакт:
0897 97 14 91


Запитване към Сибола

Изпрати