Изпрати запитване

Актуално

15.11.2023

Сибола предлага 50% отстъпка за биопроизводители с проекти по НПВУ

биопроизводители проекти по НПВУ

Европейско финасиране за биологичното производство


В отговор на нарастващия интерес към устойчивото земеделие, Сибола обявява специално предложение за биологични производители, които искат да участват в проекти по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

Сибола предоставя 50% намаление от първоначалната такса за подготовка на проекти, което представлява значителна подкрепа за биологичното производство в земеделието.

Предлаганите от Сибола услуги обхващат комплексно решение, включително помощ при подготовката и отчитането на проектите пред Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ). Освен това, компанията предлага преференциални условия при взаимодействие с финансиращи институции като банки и лизингови компании.

С опит от 24 години в управлението и подготовката на над 1 000 проекта за европейско финансиране, Сибола разполага с богата експертиза в областите на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници. Консултантите на компанията активно съдействат на земеделските производители и преработватели за развитието на вътрешни и международни пазари, с акцент върху експорта.

Биопроизводителите, заинтересовани от това предложение, могат да се свържат с Сибола на телефон 0897 97 14 91, където Ася Анастасова - експерт европейски проекти ще ви предостави допълнителна информация и подробности за услугите.

Европейски програми за безвъзмездно финансиране за земеделие 2023Запитване към Сибола

Изпрати